Skip to main content

Voor het laatst geupdate op 5 januari 2023

De munteenheid van Chili is net als in veel Zuid-Amerikaanse landen de peso. Dezelfde munteenheid vind je bijvoorbeeld ook terug in landen zoals Argentinië, Uruguay, Colombia en Mexico. De Chileense munteenheid wordt aangeduid als CLP (Chileense Peso). De actuele wisselkoers Chili kun je hieronder terugvinden.

wisselkoers chili chileense peso euro

Zoals iedere munteenheid verandert ook de koers van de Chileense peso constant. Toch ligt de euro koers ten opzichte van de peso vaak tussen de 800 en 1.000 peso’s. De actuele koers kun je hieronder terugvinden.

De actuele wisselkoers Chili: Chileense Peso omrekenen naar euro

Gebruik de koersconverter om Chileense valuta om te rekenen naar euro’s of en de actuele wisselkoers Chili te bekijken.

Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken in Chili?

Wanneer je op reis gaat naar Chili is de wisselkoers Chili natuurlijk belangrijk, maar er zijn zoveel prachtige plekken te bezoeken. Houd je van mooie hikes? Dan zijn Villarrica, Torres del Paine en Cerro Castillo voor jou gemaakt. Vulkanen kun je vinden in de buurt van Pucon en wildwater raften kun je vinden in Futaleufu, vlakbij de Argentijnse grens. In het noorden vind je mooie valleien en natuurlijk San Pedro de Atacama, waar je de grens over kunt gaan naar Bolivia voor de zoutvlaktes. 

Goedkoopste vliegtickets naar Chili

Nu je weet hoe gunstig (of niet) de wisselkoers Chili staat geven we je een overzicht van alle vliegvelden die er in Chili te vinden zijn. Zo ben je altijd op de hoogte of er een vliegveld bij jou in de buurt is of niet en kun je gelijk een vlucht boeken. Via Skyscanner vind je de beste prijzen!

Tip: Via Jack’s Flight Club kun je wekelijks een overzicht krijgen met goedkope vluchten over de hele wereld. Soms zit daar ook de bestemming Santiago tussen.

Belangrijke tips voor in Chili:

22 januari 2023 in Chili, Tips-Chili

Hoe laat is het in Chili?

Wil je weten hoe laat het is in Colombia? Check hier het tijdsverschil met Nederland.
Lees meer
5 januari 2023 in Chili, Tips-Chili

De 9 beste reisapps in Chili [2023]

Alle essentiële reisapps op een rijtje
Lees meer
2 januari 2023 in Chili, Tips-Chili

Wisselkoers chili

De munteenheid van Chili is net als in veel Zuid-Amerikaanse landen de peso. Dezelfde munteenheid vind je bijvoorbeeld ook terug…
Lees meer
Tes Abbenhues

reisliefhebber met een zwak voor Latijns-Amerika

Laat je reactie achter of stel je vraag