San Andres hostels

De 5 beste hostels in San Andres Colombia

San Andres hostels in Colombia

De beste hostels, hotels en guesthouses op een rijtje voor jouw overnachting op San Andrés.

Hostels San Andres: El Viajero Hostel

Viajero hostel san andres colombia
Een privekamer voor twee personen bij El Viajero

El Viajero hostel San Andres Hostel & Suites is één van de betere opties op het eiland. Hetzelfde hostel vind je ook in Cali en Cartagena. Dit hostel is goed geschikt voor de backpacker en budget reiziger. Pluspunten zijn een mooi uitzicht op zee, gratis ontbijt en behulpzame staf. Een dorm bij El Viajero Hostel San Andres is verkrijgbaar vanaf 15 euro per nacht en privékamers kun je boeken vanaf 55 euro per nacht.

Beschikbaarheid bij Hostelworld Beschikbaarheid bij Booking.com

Blue Almond Hostels San Andres

Blue Almond Hostel San Andres Colombia
Het gemoedelijke Blue Almond Hostel in San Andres

Een uitstekend alternatief voor El Viajero is Blue Almond Hostel. Dit hostel op San Andres wordt door een lokale familie gerund. Je kunt hier surflessen boeken, duiklessen en tours boeken en golfkarretjes of scooters huren. De gemeenschappelijke keuken is hier ook erg gezellig. Een overnachting boek je hier vanaf 14 euro per nacht.

Beschikbaarheid bij Hostelworld Beschikbaarheid bij Booking.com

 

Karibbik Haus Hostel San Andres

Karibbik Haus Hostel vind je in de Almendros buurt op het eiland (In het Noord-Oosten). Het bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het strand, heeft wifi, airconditioning, kluisjes, fijne hangmatten om in te relaxen en de mogelijkheid om te ontbijten. Een slaapplek kun je hier boeken vanaf 16 euro per nacht.

Beschikbaarheid bij Booking.com Beschikbaarheid bij Hostelworld

Republica Hostel San Andres

Samen met de bovenste drie hostels behoort Republica hostel tot de beste 4 hostels van San Andres. In een prachtig koloniaal gebouw en 5 minuten lopen vanaf het strand vind je dit aangename hostel. Er zijn twee lounge bars, een zwembad, buffet ontbijt en fijne gescheiden bedden, maar toch in een dorm. Een dorm-bed vind je al voor 9-10 euro en een privékamer (2 personen) voor 46 euro.

Beschikbaarheid bij Booking.com Beschikbaarheid bij Hostelworld

 

Hostels San Andres: Villa Sarie Bay

Hier vind je de goedkoopste dorms van San Andres, voor ongeveer 8 euro per persoon per nacht. Voor de budgetreiziger een hele goede optie. Villa Sarie Bay ligt op 3 minuten van het vliegveld af en met 15 minuten ben je in het centrum (mototaxi). Ze ook hebben een fijne tuin om in te relaxen en ook de privekamers zijn relatief goedkoop: vanaf 27 euro.

Bekijk beschikbaarheid

 

San Andres hotels in Colombia

Mocht je de financiële ruimte hebben en een wat luxere optrek wilt boeken dan behandelen we hieronder 5 hotels in San Andres waar je goed terecht kunt.

Decameron Hotel

Decameron hotel is een gevestigde naam op San Andrés en heeft twee mooie locaties op het eiland. Decameron San Luis – All Inclusive vind je halverwege het eiland en Decameron Aquarium vind je aan de noordkant van het eiland, vlakbij het vliegveld van San Andres. Bij San Luis vind je een tennisbaan, zwembad en maar liefst 3 restaurants. Je kunt hier watersporten beoefenen zoals kayakken en windsurfen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en er wordt s’ochtends een ontbijt met vers fruit geserveerd.

hotel san andres decameron aquarium colombia
Decameron Aquarium op San Andres © Flavio Muñoz M.

Aquarium ligt op het meest Noord-Oostelijke puntje van het eiland aan de zee. Het strand is dan ook op 100 meter lopen, maar natuurlijk is er ook een heerlijk zwembad. De kamers hebben vaak allemaal een prachtig uitzicht over zee en ook hier is ontbijt inclusief. Zowel bij Aquarium als bij San Luis kun je een busje je laten ophalen en brengen van en naar het vliegveld.

Bekijk beschikbaarheid San Luis Bekijk beschikbaarheid Aquarium

 

Samawi Hotel San Andrés

Samawi hotel is een vrij luxe hotel met een restaurant, vrije parkeergelegenheid, bar, buitenzwembad en gratis WiFi. Het is een 4 sterren hotel en dat zie je terug in de service én in de prijs: 186 euro per nacht voor twee personen. Gelegen op een mooie locatie is dit een super goede optie voor de reiziger of vakantieganger die een fijn hotel wilt en niet op het budget hoeft te letten.

Bekijk beschikbaarheid

 

Blue Emerald Inn

Dit hotel is geen vier sterren hotel, maar voor de reiziger die wel in een hotel wilt slapen en niet te veel uit wilt geven is dit een prima optie. Kamers zijn al beschikbaar vanaf 67 euro voor twee personen. Vlakbij het vliegveld (15 minuten) en maar 150 meter van het strand. Er is gratis Wi-Fi en een een continentaal ontbijt.

Bekijk beschikbaarheid

 

Aqualina Inn

Dit hotel zit qua prijs tussen Blue Emerald en Samawi in, namelijk 116 euro per kamer maar hier kunnen en mogen dan wel 4 mensen overnachten. Mocht je met meer dan 2 of 3 personen zijn is dit een bijzonder goede optie om tegen een relatief lage prijs toch een in een luxe hotel te overnachten. Verwacht geen zwembad, maar je zit op 2 minuten loopafstand van het strand én vlakbij het centrum.

Bekijk beschikbaarheid

 

Guesthouses in San Andrés Colombia

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *