Hoe laat is het in Colombia?

Tijd Colombia Tijdsverschil Colombia tips
Wil je weten hoe laat het is in Colombia? Check hier het tijdsverschil met Nederland.

Tijdsverschil Colombia

Je bent in Colombia en wilt graag je familie of vrienden even een belletje geven of via Skype een videogesprek starten om te vertellen hoe erg je geniet van alle mooie plekjes in Colombia, maar hoe laat is het eigenlijk in Nederland? Of andersom, je zit in Nederland en wilt graag je vriend(en) of familie spreken in Colombia, maar wat is nu de actuele tijd in Colombia?

Colombia tijd Colombia tijdsverschil

Tijd – Tijdzone in Colombia

Colombia (Bogota) valt in de tijdzone UTC-5. Dit betekent dat het in de wintertijd (NL) 6 uur vroeger is in Colombia en in de zomertijd (NL) is het tijdsverschil met Colombia 7 uur. Er is in Colombia maar één tijdzone (UTC -5) wat betekent dat het niet uitmaakt waar je bent. Of je nu in het Noordelijk gelegen Cartagena vertoefd of in het Zuid-Westen van Colombia (bijvoorbeeld in Salento, midden in de koffiedriehoek), het verschil blijft hetzelfde. Bekijk hieronder hoe laat het nu is in Colombia.

Tijd Colombia – Nederland

De wintertijd gaat in Nederland in rond eind oktober en de zomertijd rond eind maart. Zo weet je dus altijd wat het verschil in tijd is met Colombia, hoe laat het daar is en hoe laat het in Nederland is. Wanneer je tijdens de wintertijd naar Colombia reist zul je dus het minst last hebben van een jetlag (het tijdsverschil is dan 6 uur in plaats van 7 uur).

De plaatselijke tijd in Colombia:


Tips voor je naar Colombia vertrekt:

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *