Wisselkoers colombia

wisselkoers colombia valuta munteenheid peso euro

De munteenheid van Colombia is de peso. De munteenheid peso komt ook in andere Zuid-Amerikaanse landen terug zoals Chili, Argentinië, Uruguay en Mexico. De Colombiaanse munteenheid wordt aangeduid als COP. De actuele wisselkoers Colombia zie je hieronder.

Zoals iedere munteenheid verandert de koers van de Colombiaanse peso ook voortdurend. Toch ligt de koers euro vs peso’s vaak zo tussen de 3000 en 3700 peso’s. In de afgelopen drie jaar (datum van schrijven: 2020) kwam de peso niet onder de 3000.

Gebruik onderstaande converter om de valuta van Colombia om te rekenen naar euro’s en de actuele koers te zien.

Actuele wisselkoers Colombia: Colombiaanse Peso omrekenen naar euro

Meer tips voor als je gaat reizen naar Colombia: 

Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken in Colombia?

Wanneer je gaat reizen naar Colombia zijn er ontzettend veel mooie locaties te bezoeken. Als je van Caribische stranden houdt dan zijn San Andres & Providencia echte aanraders. Ben je een jungle liefhebber dan is de trek naar Ciudad Perdida veelbelovend of ga naar de Amazone (Leticia) van Colombia. Wil je vooral veel groen en natuur zien? Dan zijn dorpjes zoals Salento, Minca en Jardin ontzettend mooi. Ben je een sportief type? Dan is San Gil een must-see. Dit dorpje is geschikt voor iedereen die adrenaline wilt opzoeken. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *